Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرایران، این دیپلمات اسراییلی در این مطلب نسبت به خطای محاسباتی اسراییل در انجام حملات بی‌محابا علیه اهداف ایرانی در سوریه و عراق و لبنان هشدار داده و نوشته است:" اسرائیل در حال حاضر در جنگی با جمهوری اسلامی ایران است و صدها حمله علیه اهداف مرتبط با ایران در لبنان، سوریه و عراق انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هر نوع اشتباه محاسبه در یکی از این حملات هوایی می‌تواند واکنش ایران را بر انگیزد و منجر به یک جنگ ویرانگر منطقه‌ای شود.

"مایکل اورن" سفیر سابق اسراییل در آمریکا/عکس آرشیوی؛flash90

اورن در این مطلب افزوده است: یک عملیات اسرائیل می‌تواند ناخواسته به یک هدف حساس برخورد کند، یا یک مقام اسرائیلی می‌تواند ازچارچوب خارج شده و اظهاراتی پس از حمله بگوید که واکنش (نظامی) ایران را در پی داشته باشد.

پس از آن، ایران می‌تواند با حمله موشکی کروز به اهداف مهمی در داخل اسراییل مانند "قرارگاه نظامی تل آویو" ، حمله کند و این اقدام با پاسخ  گسترده نظامی اسراییل علیه حزب الله در بیروت و جنوب لبنان مواجه شود.

 آغاز چنین جنگی می‌تواند، روزانه 4 هزار موشک را به سر دولت یهودی بریزد و بدین سان سیستم دفاع موشکی" گنبد آهنین" اسراییل تحت فشار قرار می‌گیرد و نمی‌تواند با همه موشک‌ها که به اهداف نظامی و غیرنظامی روانه می‌شوند، مقابله کند.  

علاوه بر این، موشک‌های هدایت شونده ایران می‌تواند انتقام ویران کننده‌ای از اسراییل بگیرند، زیرا سامانه دفاع موشکی "فلاخن داوود" که می‌تواند جلوی آنها را بگیرد، تاکنون در یک جنگ واقعی مورد آزمایش قرار نگرفته و از سوی دیگر هر عملیات رهگیری این سامانه 1 میلیون دلار هزینه دارد.

حملات موشکی به فرودگاه بین‌المللی "بن گوریون" می‌تواند منجر به تعطیلی آن شود، و بنادر اسراییل هم بسته شود، و ارتباط اسرائیل با جهان خارج قطع شود و حمله‌های سایبری ایران می‌تواند شبکه برق سراسری اسراییل را قطع کند.

تروریست‌ها در چنین جنگی می‌توانند به جوامع مرزنشین اسراییل(شهرک‌های مرزی) حمله ور شوند، اقتصاد اسراییل فلج شده، بیمارستان‌ها تحت الشعاع جنگ قرار گرفته و کارخانه‌ها و پالایشگاه‌های آسیب دیده مواد شیمیایی سمی را به محیط نشت دهند.

در حالی که ارتش اسراییل می‌تواند با مهاجمان در مرزهای اسرائیل در لبنان و غزه مقابله کند، اما موشک‌های دوربرد از سوریه، عراق، یمن و ایران به سمت اسراییل روانه می‌شوند – موشک‌هایی که برخی از آنها خارج از محدوده دفاع نیروی هوایی اسرائیل است و احتمالا باید با دفاع ضدهوایی روسیه مستقر در سوریه با آنها مقابله کرد.  

نمایشگاه دستاوردهای موشکی سپاه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تهران/ عکس:آسوشیتدپرس

اورن  در ادامه مطلب خود نوشته است: در چنین جنگ احتمالی پیاده نظام ارتش اسرائیل درگیر نبردهای شهری در لبنان و غزه می‌شود، نیروهای ویژه ارتش  به دور از مرزهای اسراییل به  سوریه و عراق اعزام می‌شوند و موشک‌های اسراییلی اهدافی را در داخل ایران خواهند کوبید.

واکنش اسرائیل باعث تلفات غیرنظامی زیادی خواهد شد، و اتهامات مربوط به جنایات جنگی در پی خواهد داشت، در حالی که گسترش اعتراضات در کرانه باختری یک واکنش تند از سوی نیروهای اسرائیلی در آنجا را ایجاب خواهد کرد.  

پاسخ ایالات متحده از نظر پشتیبانی تسلیحاتی، لجستیکی و قانونی و پشتوانه پس از جنگ در مذاکرات صلح و مبادلات زندانیان و توافق‌های صلح یک عامل مهم خواهد بود.

ایالات متحده تاکنون از لحاظ تاریخی این پشتیبانی‌ها از اسرائیل را در زمان‌های مورد نیاز تل‌آویو فراهم کرده است، و می‌توان دوباره روی حمایت آن حساب کرد؛ اما اینکه ایالات متحده به صورت مستقیم و نظامی به درگیری اسرائیل و ایران وارد شود، قطعی نیست.

اسرائیل با دولت ترامپ رابطه محکمی دارد و در صورت لزوم احتمالاً حمایت قابل توجهی دریافت می‌کند، اما سیاست فعلی آمریکا (سیاست خاورمیانه‌ای دولت ترامپ) اوضاع را پیچیده‌تر کرده است.

تانک مرکاوا اسراییل در جریان یک رزمایش نظامی در بلندی‌های جولان -7 می 2018/ عکس: خبرگزاری فرانسه

 در سال 1973 ، مصر و سوریه دیدند که رئیس جمهور وقت آمریکا (ریچارد نیکسون) درگیر استیضاح است و در نتیجه موقعیت را مناسب دیدند که به اسراییل حمله کنند. در جنگ پس از آن، اسرائیل پیروز شد - اما با قیمتی تکان دهنده. جنگ بعدی می‌تواند حتی پرهزینه‌تر باشد. "

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح

منابع خبری از آغاز نشست کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی حمله احتمالی به رفح خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرنگار الجزیره گزارش داد که این نشست درباره بررسی آخرین تحولات توافق تبادل‌اسرا و حمله احتمالی نظامی به رفح است.

طی چند روز گذشته رژیم صهیونیستی نظامیان خود را به حالت آماده‌باش درآورده‌ تا حمله زمینی گسترده به رفح را آغاز کند. با گذشت ۲۰۰ روز از جنگ، حملات هوایی و بمباران‌ها تشدید شده و در روزهای اخیر مناطق مسکونی رفح هدف حمله قرار گرفته‌اند.

پیش از این هم در بهمن سال گذشته شهر رفح مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود و در آن زمان رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید بسیاری از کشورها مواجه شده بود؛ کما اینکه در گزارش‌های خبری آمده مصر تهدید کرده در صورت حمله زمینی اسرائیل به رفح، از پیمان کمپ دیوید خارج خواهد شد.

نتانیاهو همواره برای نابودی حماس، حمله به رفح را جزو ضروریات دانسته و مدعی است که سران حماس و شهرک‌نشینان زندانی‌شده از سوی مقاومت در این شهر حضور دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • روایت جالب ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح
  • عباس عبدی: ضربه ایران به اسرائیل پیروزی راهبردی بود /جذب حمایت مردم از این حمله در تعارض با برخورد با زنان در خیابان ها است
  • ضربه راهبردی ایران به اسرائیل از نگاه عباس عبدی